Inschrijven en contact

De deelnameprijs voor 2023 is € 250,- (Meer is welkom om het initiatief te ondersteunen. Minder is mogelijk in overleg). Inbegrepen zijn de kosten van koffie, thee en versnaperingen.

Inschrijving geldt voor de hele reeks van tien bijeenkomsten. Kijk voor het voorlopige programma voor 2023 onder de knop "Modules 2023".

Meld je aan

Stuur een bericht met je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer naar [email protected] Wij sturen je vervolgens een bevestiging en nadere informatie. Of vul onderstaand inschrijfformulier in.

Ben je gemotiveerd om Delftoloog te worden, maar kun je door omstandigheden het bedrag echt niet opbrengen? Neem dan contact met ons op.

Nadere informatie inwinnen of vrijwilliger worden?

Wil je geïnformeerd blijven over Delftologie of je opgeven als vrijwilliger ? Wil je meer weten over de speciale arrangementen voor organisaties en scholen? Vul dan onderstaand formulier in en stuur ons een bericht met je vraag of wensen.

Graag tot ziens!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw reactie. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Contact & informatie

Stichting Delftologie

IBAN: NL16TRIO0379223384

KvK nummer 71524681